PRATA MED EN EXPERT

Vad har du för mål idag?

Vi har utvecklat ett tillvägagångssätt för att utforma digitala strategier för våra kunder som resulterar i att definiera prioriterade, kostnadseffektiva lösningar som levererar en mätbar avkastning på investeringen (ROI).

.

Digital rådgivning syftar till att definiera en digital strategi som fokuserar på att driva dina viktigaste kommersiella mål. Att höja din profil, öka intäkterna, öka effektiviteten, minska kostnaderna, utbilda din personal och kommunicera bättre med dina kunder är bara några av de affärsprioriteringar som är avgörande för alla företags framgångar. För att undvika att spendera extra pengar för liten avkastning behöver du en komplex men ändå effektiv strategi.

Vi hjälper kunder att utveckla en digital strategi så att de vet vad de behöver göra och varför de behöver göra det. Lösningar kan inkludera digitala upplevelsedesigntjänster som sätter kunden i centrum för varje interaktion. Eller så kan det handla om att väcka nya tidsgränssnitt till liv genom digital modernisering.

Användningen av Digital rådgivning ökar snabbt i en värld av digital-first-upplevelse och omfattande automatisering. Ändå underskattas ofta värdet och rollen av konsulttjänster. En digitalkonsult uppfattas ofta som någon som bara företag på företagsnivå skulle behöva och har råd med.

Effective Digital Consultancy Strategy

För att få en grundlig förståelse för din produkt, tjänst, kunder, företagsbehov och/eller affärsmål kan våra digitala konsulter erbjuda gruppintervjuer med dig och dina teammedlemmar. Våra experter kan bedöma effekten och effektiviteten av din digitala teknik och även undersöka vad dina konkurrenter gör bra. Vårt team kan sedan identifiera KPI:er för vidare mätning och utvärdering av din onlinestrategi för framgång. De deltar också i att forma och prioritera lösningar som kommer att ge optimal effekt och effektivitet för att passa din budget, tidsåtgång och interna resurser.

Vår praxis för digital strategi hjälper chefer att förstå, föreställa sig och formulera digital som en affärsstrategi och implementera den över hela företaget, med hjälp av en färdplan som levererar varumärkeslöftet över kanaler, med tydligt ägande och ansvar. Vårt uppdrag är att driva både omvandling och ständiga förbättringar, och att göra allt i stor skala. Vi arbetar som partner tillsammans med våra kunder för att anpassa teknologibehoven till affärsmål – från strategi till genomförande.

ÖKA TRAFIK & ÖKA INKOMST

Berätta om ditt projekt

Låt oss hjälpa dig att få ditt företag online och växa med passion

​Dagens digitala och mobila enheter ger oöverträffad tillgång till information, produkter och tjänster över en mängd olika digitala kanaler.

Vittnesmål

"Vi har tittat på många SEO-lösningar men de här killarna har alltid varit en klar favorit. De har rätt strategi och de har varit fantastiska att arbeta med.”

Frågor och svar om digital rådgivning

Resultatdriven digital rådgivning och marknadsföring med ett team du kan lita på. När det gäller webbdesign består den av en mängd variabler som layout, innehåll, grafik, webbutveckling,  sökmotoroptimering och optimering av omvandlingsfrekvens. Även om webbdesign är en betydande och väsentlig del av dina marknadsföringsinsatser, glömmer många företag att det bara är en del av en övergripande digital marknadsföringsplan och bör vara konsekvent i utseende, känsla och syfte med dina andra marknadsföringsinsatser som sökmotormarknadsföring (SEM), marknadsföring i sociala medier (SMM), lokal SEO, e-postmarknadsföring , innehållsmarknadsföring och sökmotoroptimering (SEO)

{2e5c023dca2e7785759d82ebbd46fcc14004dd1b00cc5f6848a53a2142a56b3d}({2e5c023dca2e7785759d82ebbd46fcc14004dd1b00cc5f6848a53a2142a56b3d}sc_fs_multi_faq headline-0="h2" question-0="Vad är digital rådgivning?" answer-0="Digital konsultation är en process som inkluderar en omfattande lista över tjänster relaterade till den virtuella världen, inklusive SEO-assistans, IT-rådgivning, webbdesign och sociala medier." image-0="" headline-1="h2" question-1="Vad gör en digital konsult?" answer-1="digitala konsulter specialiserar sig på en viss digital kanal eller teknik. Andra digitala konsulter har bredare kunskaper om en mängd olika digitala plattformar och strategier. Digitala konsulter hjälper vanligtvis företag med digitala verktyg och planer, inklusive:

  • Sökmotoroptimering (SEO)
  • Innehållsutveckling
  • Digitala reklamkampanjer
  • Försäljningskanaler
  • Marknadsföring i sociala medier
  • Videoreklam
  • Intäktsgenerering
  • webbdesign
  • E-post marknadsföring

" image-1="" count="2" html="true" css_class=""{2e5c023dca2e7785759d82ebbd46fcc14004dd1b00cc5f6848a53a2142a56b3d}){2e5c023dca2e7785759d82ebbd46fcc14004dd1b00cc5f6848a53a2142a56b3d}