FRAMGÅNG ÄR KUNDUPPLEVELSEN

Matcha e-handelkundernas behov

Hemligheten med att vinna e-handelsspelet ligger i att ha en onlinenärvaro som matchar förväntningarna hos din publik och tvingar dem att konvertera. Och det kräver expertis för e-handelswebbplatsutveckling laserfokuserad på UX. För att attrahera den önskade publiken behöver du en e-handelsbutik som är visuellt imponerande och konverteringsfokuserad.

.

Oavsett om du är en startup, ett företag under utveckling eller ett etablerat varumärke, kan vi hjälpa dig att växa i det digitala rummet. Med ett team som förstår e-handel som sin egen ryggmärg och som har djup kunskap om alla populära utvecklingsplattformar framstår vi som en partner du kan lita på. Vi hjälper inte bara företag att skapa e-handelslösningar som ger dem en solid grund utan ser också till att de löper sömlöst genom utvecklingen.

vVi har skickliga experter för att leverera, integrera och stödja e-handelsstrategi. Dessutom förstår vi dina behov såväl som kvaliteten på den service du förväntar dig av oss. Därför, i gengäld, kommer vi med expertis för att hjälpa dig med initiativ för e-handelsstrategi. Medan de flesta e-handelsföretag fokuserar på produkter, men för oss är den verkliga hemligheten till framgång en e-handelsverksamhet kundupplevelsen.

Vi garanterar också fullständig transparens och öppen kommunikation genom hela processen så att du alltid vet exakt var projektet står och när du kan förvänta dig att det ska vara klart. Vårt team är fast beslutna att leverera varje projekt i tid och utan all stress, förseningar och krångel du har förväntat dig av e-handelswebbdesign. Varje person i vårt team förstår vårt engagemang för kunder och lever upp till våra värderingar.

Du kan inte vänta på att kunderna ska komma till dig. Du måste ta reda på var de finns, gå dit och dra tillbaka dem till din butik!

Design din
E-handelslösning

Vi följer dessutom ett analytiskt tillvägagångssätt för att göra din webbplats mer attraktiv och vårt team fokuserar främst på att leverera en sådan webbplats som kommer upp med högre andelar av kundengagemang som följd.

Utveckla 
din e-handelsbutik

Efter att ha analyserat våra kunders behov kommer vi fram till den exakta planen och strategin för att utveckla en absolut e-handelssida från grunden. På samma sätt är vårt fokus att förena din smarta butik med ditt uppdrag och vision!

Marknadsföra 
din E-handelsbutik

Vår SEO-expertise arbetar med full dedikation såväl som styrka för att göra din e-handelswebbplats bland de bästa som visas i tidiga organiska sökningar. vi ger dig de bästa marknadsföringsstrategierna samt taktiken!

ÖKA TRAFIK & ÖKA INKOMST

Berätta om ditt projekt

Låt oss hjälpa dig att få ditt företag online och växa med passion

Många människor har otroliga affärsidéer online men misslyckas med att tjäna pengar eftersom de inte har en tillräckligt bra e-handelswebbplats. Bli inte en av dem!

Vittnesmål

"Vi har tittat på många SEO-lösningar men de här killarna har alltid varit en klar favorit. De har rätt strategi och de har varit fantastiska att arbeta med.”

Frågor och svar om E-handelslösningar

Brandica hjälper dig gärna med skräddarsydda digitala marknadsföringstjänster och strategi som är skräddarsydd efter dina specifika affärsbehov. Vi har över 20 års erfarenhet av digital marknadsföring och erbjuder ett brett utbud av digitala marknadsföringstjänster såsom  innehållsmarknadsföring, social mediahantering, sökmotorannonsering, sökmotoroptimering (SEO) betala per klick, webbdesign , webbutveckling och e-postmarknadsföring.

{2e5c023dca2e7785759d82ebbd46fcc14004dd1b00cc5f6848a53a2142a56b3d}({2e5c023dca2e7785759d82ebbd46fcc14004dd1b00cc5f6848a53a2142a56b3d}sc_fs_multi_faq headline-0="h2" question-0="Hur fungerar SEO för en e-handelswebbplats?" answer-0="De allmänna reglerna för SEO gäller även för e-handelsföretag, men det finns en extra betoning på att optimera elementet på specifika sidor så att dina produkter och kategorier kommer att rankas organiskt i Google." image-0="" headline-1="h2" question-1="Vad kan man göra för att växa en e-handelsverksamhet?" answer-1="För att utöka din e-handelsverksamhet vill du öka din kvalitetstrafik och förbättra din omvandlingsfrekvens." image-1="" count="2" html="true" css_class=""{2e5c023dca2e7785759d82ebbd46fcc14004dd1b00cc5f6848a53a2142a56b3d}){2e5c023dca2e7785759d82ebbd46fcc14004dd1b00cc5f6848a53a2142a56b3d}