Dessa allmänna villkor gäller när du som konsument gör en beställning direkt via en av våra partners. Avtal ingås mellan dig och Brandica Aktiebolag, organisationsnummer 559408-3692, Möbelgatan 6, 431 33. Villkoren är enbart tillämpliga för dig som är konsument och som gör beställningar via hemsidan.

Ångerrätt

Vid köp av varor på Webbplatsen gäller alltid fjorton (14) dagars ångerrätt i enlighet med gällande lagstiftning. Detta innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela Brandica detta inom 14 dagar från det att du tagit emot den beställda varan (ångerfristen).

Retur

Alla returer som avser ångerrätt och reklamationer aviseras per e-post till: info@brandica.se och skickas till: Brandica Aktiebolag, Möbelgatan 6, 431 33 Mölndal. Det är du som betalar för frakten och ansvarar för varans skick, så till vida du inte kan påvisa att det är vi som har tillhandahållit en undermålig produkt eller tjänst.

Reklamation

Alla varor omfattas av sex (6) månaders garanti. Garanti för varor täcker endast ursprungliga fabrikationsfel, och därmed inte fel som uppstår vid eller efter en egen förändring av varans funktion och utseende, såsom ombyggnation, uppgradering eller annan konfigurering av varan. Din orderbekräftelse gäller som garantibevis. Utöver garantitiden gäller den reklamationsrätt om totalt tre (3) år som följer av konsumentköplagen.