ÖKA DIN NÄRVARO

Maximera räckvidden för sociala medier

En effektiv social strategi kan hjälpa dig att utveckla ditt företag, behålla din sociala närvaro och engagera dig i publiken.

Social mediestrategi

Social mediestrategi är ett varumärkesspecifikt tillvägagångssätt för att engagera sig i sin publik på nätet. En framgångsrik strategi för sociala medier är en som använder både organiska och betalda sociala medier. En blandning av både organiska och betalda garanterar en större räckvidd och efterföljare. En strategi för sociala medier bör omfatta ett varumärkes specifika sociala mediemål och affärsmål och tillhandahålla en väg till att uppnå dem alla med en tydlig struktur.

Vi är en fullständig marknadsföringsbyrå. Våra sociala medieexperter kan hjälpa dig att fastställa dina affärsmål, identifiera din målgrupp, skapa engagerande och delningsvärdigt innehåll och slutligen integrera dina sociala medier med alla andra aspekter av din närvaro online.

Vi kommer att skräddarsy strategier för Marknadsföring för sociala medier som är speciellt utformade för ditt varumärke och din publik. Du kommer att få fullt stöd och hanterade sociala program, innehållsplanering (och generering), bloggare och videodistribution bland andra tjänster som syftar till att locka nya kunder och öka din lönsamhet.

Våra sociala medietjänster ger dig möjligheten att ansluta och dela information som leder till en ökad medvetenhet om varumärket, produkten eller tjänsten. Resultaten av annonsering på sociala medier återspeglas i antalet återtweets, delningar, kommentarer, gilla-markeringar och visningar. Social Media Marketing uppmuntrar användargenererat innehåll från de populäraste sociala medieplattformarna som Facebook annonser, Google+, Twitter, Pinterest och LinkedIn.

Varumärkesövervakning

Vi kan hjälpa dig att förbättra och spåra ditt företags anseende och ta reda på hur folk uppfattar ditt varumärke.

Sociala medier tävlingar

Innehåll på Facebook, Twitter, LinkedIn eller Pinterest kan öka din trafik på kort tid. Våra experter kan hjälpa dig att avgöra vilken typ av innehåll och plattform som är mest lämplig för ditt varumärke.

Hantering av sociala medier

Vårt team av sociala medieexperter kan hantera dina konton för din räkning och engagera sig med din publik.

Anpassad profildesign

Vi skapar och anpassar profiler på sociala medier med kvalitetsinnehåll och estetik som resonerar med ditt varumärke och din publik.

ÖKA TRAFIK & ÖKA INKOMST

Berätta om ditt projekt

Låt oss hjälpa dig att få ditt företag online och växa med passion

Marknadsföring på sociala medier är mest effektiv när den integreras med dina bredare marknadsföringsinsatser och, om den hanteras på rätt sätt, kan den bli en nyckeltillgång för att uppnå dina affärsmål.

Vittnesmål

"Vi har tittat på många SEO-lösningar men de här killarna har alltid varit en klar favorit. De har rätt strategi och de har varit fantastiska att arbeta med.”
Detta formulär genomgår för närvarande underhåll. Försök igen senare.

Frågor och svar om marknadsföring i Sociala medier

E-postmarknadsföring och sociala medier är fantastiska verktyg för att skapa relationer med andra företag, vilket kan leda till fler högkvalitativa bakåtlänkar via innehållsdelning tillsammans med Sökmotoroptimering länkbyggande leder till en högre domänauktoritet, vilket i sin tur leder till högre sökmotorranking. Vi arbetar som ett team för att ge dig den trafik och omvandlingar du är ute efter. Om du vill veta mer om hur vi kan integrera din SEO, PPC, marknadsföring i sociala medier och e-postmarknadsföring.

{2e5c023dca2e7785759d82ebbd46fcc14004dd1b00cc5f6848a53a2142a56b3d}({2e5c023dca2e7785759d82ebbd46fcc14004dd1b00cc5f6848a53a2142a56b3d}sc_fs_multi_faq headline-0="h2" question-0="Hur kan marknadsföring på sociala medier hjälpa mitt företag?" answer-0="Oavsett om ditt företag drar nytta av det eller inte, har sociala medier för alltid förändrat det sätt som konsumenter kommunicerar med företag på, och vice versa. Att vara tillgänglig för dina kunder – och dina potentiella kunder – via sociala medier är ett viktigt sätt att utveckla relationer med dem och hjälpa dem genom säljkanalen." image-0="" headline-1="h2" question-1="Hur lång tid tar det innan jag börjar se resultat av marknadsföring på sociala medier?" answer-1="Med sociala medier som ständigt utvecklas beror detta på variabler som tid och ansträngning du lägger på marknadsföringshantering för sociala medier, din budget, din publik, din strategi och om du använder betalda annonser eller inte." image-1="" count="2" html="true" css_class=""{2e5c023dca2e7785759d82ebbd46fcc14004dd1b00cc5f6848a53a2142a56b3d}){2e5c023dca2e7785759d82ebbd46fcc14004dd1b00cc5f6848a53a2142a56b3d}