WordPress + SEO din bästa strategi för att Öka din organiska trafik på Google

WordPress SEO Öka din organiska trafik på Google

WordPress SEO

WordPress är världens mest populära CMS-system. WordPress erbjuder inte bara standardwebbmallar med ren kod, utan det låter dig också enkelt anpassa varje sida för sökmotoroptimering (SEO).

Oavsett om du bygger en målsida eller ett blogginlägg kan du skapa unika titeltaggar, metabeskrivningar och webbadresser som är optimerade för de nyckelord som dina potentiella kunder söker efter.

En bra sökmotoroptimering SEO webbdesign innebär att man använder rätt verktyg och strategier som är testade och bevisade effektiva. WordPress erbjuder ett brett utbud av SEO-plugins, som hjälper webbplatsägare att förbättra sin övergripande SEO-prestanda för deras innehåll, vilket är uppenbart i deras miljontals nedladdningar.

SEO-vänliga teman för wordpress

Sökmotorspindlar eller bots analyserar inte bara nyckelord, titeltaggar, metabeskrivningar och innehåll, utan de kontrollerar också webbsidor för relevans och bra webbdesign. Att använda WordPress innebär också att använda en SEO-optimerad webbdesign, vilket gör WP till en vinnare i denna aspekt.

även på WordPress är det superenkelt att redigera din webbplatss permalänkar Istället för att ha en URL full av fula tecken kan du redigera din artikels permalänk genom att du kan koppla in ditt sökord till URL:en. Det betyder att din permalänk inte bara ser vacker och informativ ut, den kan också hjälpa till med din sökrankning.

WordPress fokuserar på användarupplevelse UX

Google vill belöna webbplatser som ger en fantastisk användarupplevelse. Om du vill förbättra din webbplats SEO-rankning måste du använda wordPress, eftersom teman och plugins samverkar för att göra webbplatser professionella, användarvänliga och attraktiva. Då kan besökarna njuta av upplevelsen de får på en WordPress-webbdesign. De stannar längre, vilket minskar din totala avvisningsfrekvens.

Webbplats Speed med wordpress

WordPress-sidor är byggda i farten eller dynamiska, det är viktigt att använda ett caching-plugin för att få din WordPress-webbplats att ladda dubbelt så snabbt jämfört med andra webbplatser.

WordPress caching plugin skapar en sidas kopia första gången direkt efter att den har laddats. Den serverar sedan den cachade versionen till varje besökare istället för att bearbeta en hel webbsida varje gång.

Att optimera bilder för SEO är enkelt på WordPress

Bilder är viktiga för dina blogginlägg. En eller två av dem, som används i tid, delar upp din blogg i intressanta, läsbara avsnitt. Men bilder leder inte bara läsarna in i hjärtat av din text, de är också kraftfulla verktyg för SEO, speciellt när du använder WordPress.

Här är tre sätt WordPress kan optimera dina bilder för bättre SEO-rankning:

  • WordPress låter dig skapa dina sökord som bildbeskrivningar som kommer att märkas av sökmotorernas sökrobotar.
  • Med WordPress kan du använda ett plugin som automatiskt skapar alt-text för dina bilder.
  • Du kan ändra storlek på dina bilder så att de inte saktar ner sidans laddningshastighet.

Mobiloptimering en viktig SEO-faktor

WordPress är ett fantastiskt mobiloptimerat CMS och kan fungera smidigt även när det visas på mobila enheter som smartphones. Underskatta aldrig denna viktiga SEO-faktor eftersom sökmotorer prioriterar webbplatser som erbjuder en fantastisk mobil surfupplevelse.

Mobil-först-strategin gäller till stor del webbdesign och utveckling, som härrör från en sökmotorledares tillkännagivande om webbplatsindexering. Ett bra sätt att stödja din mobil-först-strategi är att prioritera olika mobilanpassade funktioner. Och WordPress som ett av exemplen på webbplatsbyggare som enkelt kan hjälpa till att skapa en responsiv webbplats.

WordPress webbdesign

WordPress webbdesign SEO erbjuder många förmåner, vilket gör den mer överlägsen sina motsvarigheter. Genom att använda detta CMS får du tillgång till tusentals teman, plugins och verktyg, mycket användbara för att öka din tekniska SEO. Det är en fantastisk plattform för nybörjare webbplatsägare eller nystartade företag som försöker bygga sina portföljer.

Är WordPress bra för SEO?

WordPress är en SEO-vänlig plattform med många funktioner som hjälper dig att ytterligare optimera din webbplats. Så det är nog ingen överraskning att, ja, WordPress är utmärkt för SEO.

Hur blir man en WordPress webbdesigner?

Helt enkelt genom att ha en vilja, stark arbetsmoral och ständigt växande lust att lära. Och detta gäller för alla typer av webbdesigner, själva grunderna som du senare byggde på. Eftersom WordPress-miljön alltid förändras bör dina färdigheter följa det, för att förbli konkurrenskraftig och relevant.

ÖKA TRAFIK & ÖKA INKOMST

Berätta om ditt projekt

Låt oss hjälpa dig att få ditt företag online och växa med passion

BRANDICA-bloggen innehåller artiklar om de senaste uppdateringarna inom digital marknadsföring, inklusive SEO-nyheter och taktik, PPC, Google Ads och socialt

Vittnesmål

"Vi har tittat på många SEO-lösningar men de här killarna har alltid varit en klar favorit. De har rätt strategi och de har varit fantastiska att arbeta med.”